Λύσεις ΦωτοβολταΪκών Συστημάτων για μια αποδοτική επένδυση...

tuv_hellas

Εταιρικά Νέα

  

*ΤΟ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙΝ*.

(Ιπποκράτης ο Κώος, 460 - 370 π.χ.).

Η προληπτική τακτική συντήρηση είναι απαραίτητη για την απρόσκοπτη και αποδοτικότερη λειτουργεία του πάρκου σας. Η συνεχής επιτήρηση, ο Η/Μ έλεγχος της εγκατάστασης σας, η άμεση επέμβαση σε περίπτωση σφάλματος καθώς και τα τακτικά πλυσίματα, και ο καθαρισμός περιβάλλοντος χώρου και εκχόρτωση, ελαχιστοποιούν την πιθανότητα βλαβών και μεγιστοποεί τα κέρδη της επένδυσής σας.

                               Screenshot_1

 

 

 

 


Με τα προγράμματα συντήρησης της Helioparks ούτε μια ώρα παραγωγής δεν πάει χαμένη.

Ενημερωθείτε για τα πακέτα συντήρησης της Helioparks

Η Helioparks δεν συντηρεί απλώς την εγκατάσταση σας, αλλά διαχειρίζετε συνολικά την επένδυση σας ώστε να αποδίδει μεγαλύτερα ωφέλη.

Δείτε το ενημερωτικό μας φυλλάδιο με τις υπηρεσίες συντήρησης και διαχείρισης που σας προσφέρουμε

Πέμπτη, 14 Μάρτιος 2013 10:12

Συμμετοχή της HelioParks στην Ecotec 2013

H HelioParks είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοίνωση την συμμετοχή της στην 6η διεθνή έκθεση ECOTEC που θα πραγματοποιηθεί εφέτος από την Πέμπτη 18 έως και την Κυριακή 21 Απριλίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Η HelioParks θα έχει τη δυνατότητα να ενημερώσει τους επισκέπτες της για όλες τις εξελίξεις στον χώρο της παραγωγής ηλιακής ενέργειας και των φωτοβολταϊκών , όπως και για τα επενδυτικά οφέλη που προκύπτουν από μια επένδυση στην ηλιακή ενέργεια, τόσο για εταιρείες όσο και για ανεξάρτητους ιδιώτες.
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η HelioParks θα συμμετέχει στην 7η Διεθνή Έκθεση ENERGY-PHOTOVOLTAIC 2012, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 1 έως 4 Νοεμβρίου 2012 στο  εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo (Διεθνές Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος).

Η HelioParks συμμετείχε στην 5η διεθνή έκθεση ECOTEC που πραγματοποιήθηκε  15-18 Μαρτίου 2012, στο εκθεσιακό κέντρο ExpoAthens με τίτλο «Τεχνολογίες Περιβάλλοντος & Φωτοβολταϊκά Συστήματα»

Η εταιρεία μας είχε τη δυνατότητα να ενημερώσει τους επισκέπτες της για όλες τις εξελίξεις στον χώρο της παραγωγής ηλιακής ενέργειας και των φωτοβολταϊκών , όπως και για τα επενδυτικά οφέλη που προκύπτουν από μια επένδυση στην ηλιακή ενέργεια.

Τρίτη, 28 Φεβρουάριος 2012 15:02

Πιστοποίηση από TUV Austria στην HelioParks

O διαπιστευμένος φορέας TUV AUSTRIA HELLAS, πιστοποίησε με επιτυχία την HelioParks για την εγκατάσταση και εφαρμογή του Συστήματος Διασφάλισης Ποιότητας ISO 9001:2008 σχετικά με την Εμπορία-Μελέτη & Εγκατάσταση Φωτοβολταϊκών Συστημάτων.
Η HelioParks δεσμεύεται για τη συνεπή εφαρμογή των κανόνων, οι οποίοι διέπουν το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας με κύριο στόχο την προστασία και την συνεχή αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών της.
Τρίτη, 28 Ιούνιος 2011 13:42

Έργα Σε Εξέλιξη

Η HelioParks σας ανακοινώνει ότι τα ακόλουθα έργα βρίσκονται σε εξέλιξη

Τελευταία Νέα Aπο Tο Twitter

twitter Bird more info...!

H τεχνογνωσία μας

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για ανανεώσιμες μορφές ενέργειας, με εμπειρία σε όλους τους τομείς της ηλιακής τεχνολογίας. Μάθετε Περισσότερα!

Τα Νέα μας

Στα Κοινωνικά Δίκτυα

faceBook_sc_icon
LinkeDin_sc_icon
twitter_sc_icon

Επικοινωνία

Μπορείτε να μιλήσετε μαζί μας

Helio telephone
+30 210 6647048

Helio  fax
+30 210 6029398

GreekEnglish (United Kingdom)